STA JE OP HET PUNT OM FINANCIERING AAN TE TREKKEN?

FINSPAR begeleidt je naar 'investment readiness' en start- en groeifinanciering.

Doel: solide financiële projecties, een financieringsplan en controle over de financiële aspecten van jouw ondernemingsplan.

FINSPAR levert continue en ad hoc ondersteuning aan ondernemers bij financiële vraagstukken, waaronder financieringsvragen tot EUR 500.000.


OVERWEEG JE CROWDFUNDING?

Weet je welk type financiering (aandelen, leningen, converteerbare obligaties, etc.) en welk platform het meest geschikt zijn voor jouw onderneming en financieringsvraag? Ben je 'investment ready'?

FINSPAR kan je ondersteunen zodat je de kans op een succesvolle campagne vergroot. Eerder adviseerde FINSPAR onder andere GYLD in een crowdfundingcampagne via SYMBID waarbij EUR 100.000 werd opgehaald.


OPDRACHTGEVERS (SELECTIE)

 
FINSPAR heeft een uitgebreid en overzichtelijk financieel model voor ons ontwikkeld. Dit heeft ons ertoe gezet om ieder element van onze business zorgvuldig in kaart te brengen. De diensten van FINSPAR zijn voor ons nu al van grote waarde gebleken.
— Thomas Goijarts | Auverture
FINSPAR is de perfecte partner voor het maken van een professioneel business plan en bijbehorende financiële analyses. Daarnaast weet je zeker dat je ‘Big four’ kwaliteit krijgt voor een ‘eerlijke’ prijs. Het gaat je kansen om een investering op te halen zeker vergroten. Kortom, de investering meer dan waard!
— Reinier Linthorst Homan | VoetbalTravel.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP

Naam *
Naam