DE MISSIE

Onze missie is het ondersteunen van ondernemers bij het slagen van zijn of haar onderneming.

Financiële prognoses zijn hierbij van groot belang.

Naast het belang van financiële prognoses voor de ondernemer, zijn ook investeerders en financiers geïnteresseerd in solide en betrouwbare inzichten in de (toekomstige) financiële situatie van de onderneming.

Zonder solide financiële prognoses geen financiering.

FINSPAR ondersteunt ondernemers bij het opstellen van gedegen en overzichtelijke financiële prognoses.

Daarnaast wil FINSPAR betrokken blijven bij de ondernemingen voor ad hoc of continue ondersteuning bij financiële vraagstukken.

FINSPAR is een financial sparring partner voor ambitieuze ondernemers en hun (potentiële) investeerders en financiers.

FINSPAR is onafhankelijk en onderscheidt zich op kwaliteit, maatwerk dienstverlening en prijs


DE KERNWAARDEN

Hoge kwaliteit

Maatwerkoplossingen

Onafhankelijk

Betrouwbaar

Laagdrempelig

Persoonlijk


DE OPRICHTER

FINSPAR is opgericht door Steven W.A.J. Vrendenbarg BBA MA (33). FINSPAR's missie is zijn missie: ondernemers ondersteunen bij het slagen van zijn of haar onderneming.

Steven heeft relevante kennis opgedaan tijdens studies (propedeuse Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, bachelor Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen, een master Property, Valuation and Law aan Cass Business School in Londen, en een opleiding Investeringsanalyse aan de Amsterdam School of Real Estate), en ook gedurende zijn aanstellingen bij beleggers (The IBUS Company, APG, V&M) en adviesorganisatie Deloitte Financial Advisory Services, waar hij als financieel adviseur werkzaam was voordat hij FINSPAR startte. Daarnaast heeft hij al vele jaren ondernemers in zijn netwerk ondersteund bij financiële vraagstukken en zet hij zijn kennis in voor startups waar hijzelf bij betrokken is.

Sinds januari 2015 schrijft Steven Vrendenbarg als Sprout-expert voor Sprout over het aantrekken van financiering.