DE MISSIE

Onze missie is ondernemers laten excelleren.

Een stevige grip op de cijfers vormt de basis: gedegen financiële prognoses zijn onmisbaar. Sturen op feiten en beschikbare gegevens geven het vertrouwen om groot te durven denken en handelen.

Naast het belang voor de ondernemer, zijn ook investeerders en financiers geïnteresseerd in solide en betrouwbare inzichten in de (toekomstige) financiële situatie van de onderneming.

Zonder solide financiële prognoses geen financiering.

FINSPAR ondersteunt ondernemers bij het opstellen van gedegen en overzichtelijke financiële prognoses.

Daarnaast wil FINSPAR betrokken blijven bij de ondernemingen voor ad hoc of continue ondersteuning bij financiële vraagstukken.

FINSPAR is een financial sparring partner voor ambitieuze ondernemers en hun (potentiële) investeerders en financiers.

FINSPAR is onafhankelijk en onderscheidt zich op kwaliteit, maatwerk dienstverlening en prijs


DE KERNWAARDEN

Hoge kwaliteit

Maatwerkoplossingen

Onafhankelijk

Betrouwbaar

Laagdrempelig

Persoonlijk


DE OPRICHTER

FINSPAR is opgericht door Steven Vrendenbarg BBA MA (36). FINSPAR's missie is zijn missie: ondernemers laten excelleren.

Steven heeft relevante kennis opgedaan als mede-oprichter van online kledingmerk MR MARVIS, maar ook tijdens studies (propedeuse Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, bachelor Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen, een master Property, Valuation & Law aan Cass Business School in Londen, en een opleiding Investeringsanalyse aan de Amsterdam School of Real Estate), en gedurende zijn aanstellingen bij beleggers (The IBUS Company, APG, V&M) en adviesorganisatie Deloitte Financial Advisory Services.

Sinds januari 2015 schrijft Steven Vrendenbarg als Sprout-expert voor Sprout over het aantrekken van financiering.